Romanii sunt de vina pentru mizeria din Romania !!!

 

Stiu de ce nu merge tara . Tara nu merge fiindca nu functioneaza nimic in tara aceasta ! Nicio institutie nu functioneaza,niciun sistem nu merge !
Oamenii in general dau vina unu pe altu,fiindca asa suntem noi,urlam la noi,si iar urlam,dam vina mereu uni pe alti,ba ca unul are bani,ba ca altu sta in bar,ba ca altu joaca baschet,ba ca unul nu stiu ce tioala si-a luat,ce masina,etc .
Pana cand acest mecanism nu se va termina,noi ca tara nu o vom duce bine de loc ! Daca ceva ar merge in tara aceasta,oamenii si anume mafiotii,nu ar mai putea sa fure,nu ar mai putea sa se imbogateasca rapid,sa faca bani,sa ia de la stat cu o mie de maini si sa ne scuipe in fata cu o lejeritate demna de invidiat ! Inca este bine,se poate si mai rau de atat ?!
Plus ca mai sunt si incompetenti uni care se dau in stamba pe functii,dar ei nu fac nimic din nimic,freaca menta toata ziua,fac un miliard doua de la stat si dupaia mai vor sa mai faca inca un miliard,asa pe slau !
Noi ramanem din pacate cu taxe si impozite,cu asta ramanem! Probabil,si cu aerul !?

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 28 ianuarie 2014, in politica and tagged , , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un comentariu