Cum este sa juri pe Biblie si pe urma sa scuipi pe ea ?!

“Voi fi un aparator devotat al libertatii presei, care in ultimii patru ani a inregistrat un regres grav, datorita constrangerilor si presiuni politice fara precedent practicate fata de mass-media romanesti. Confiscarea libertatilor presei este primul pas spre confiscarea libertatilor cetatenesti. Victoriile democratiei nu pot avea loc fara existenta presei libere, a dreptului la cuvant si la libera exprimare”. (21 DECEMBRIE 2004 – Traian Basescu cu mama sa murdara jura pe bibile juramantul de presedinte in Parlamentul Romaniei ) !
E ce spunea atunci marele presedinte-jucator : Voi fi un aparator devotat al libertatii presei – e a fost destept atunci Basescu Traian,pentru ca expresia aceasta si anume voi fi ,poate sa ne duca la gandul ca nu va fi niciodata un aparator devotat al libertatii presei !
Toata povestea asta frumoasa pentru Basescu Traian a fost pregatita pentru regimul care urma sa fie dupa juramantul sau si anume regimul Basescu Traian .
A incalcat acest juramant sfant de presedinte a unei tari de stat,nu a fost un aparator al presei,vedem ce a facut cu Antena 3 de-a lungul a 9 ani de cand doarme la Cotroceni,a constrans si a pus presiuni fara precedent la adresa presei . A confiscat libertatea de opinie a presei,dreptul de cuvant si dreptul la libera exprimare .
Ce mai conteaza pentru Basescu Traian povestea asta,si asa dansu mai are putin si-si termina mandatul execrabil pe care l-a exercitat intr-un mod fara precedent in ultimii 9 ani de mandat .
Pentru noi va conta daca va ajunge la puscarie si daca va putrezi acolo,nu de alta,dar ne-a chinuit extrem de mult acest ins de-a dreptul execrabil !

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 25 iulie 2013, in politica and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un comentariu