Ne ingropam singuri in statul de drept ?!!!?

Cum o sa plateasca tara noastra,adica noi,datoria externa pe care tara noastra o are si anume peste 100 de miliarde de euro .
Sigur Basescu Traian ne-a amanetat tara,imprumutand de la FMI si de la Uniunea Europeana ,circa 20 de miliarde de euro . De unde o sa-i mai dam noi inapoi,de unde ?!
Daca ar fi scapat USL,de Basescu Traian,astazi am fi trait si noi un pic mai bine,dar maine si anume la anu,o sa avem toate sansele sa traim mai bine ?!
Cand ai banii nu poti sa faci nimic,daca mai esti si bolnav,poti sa te ingropi de tot,nici asta nu poti,dar te ingroapa primaria,presupun,ce mai conteaza treaba asta ?!
In statul de drept,daca nu ai banii,este mort,nu poti sa faci reforma,nu poti sa faci investitii si nici nu poti sa creezi locurii de munca pentru toata lumea,nu poti sa faci nimic,poate poti sa te ingropi singur in datorii,asta este o alta poveste !
Va fi greu sa remontam aceasta tara,sa o reinventam,dar cu siguranta o sa scapam de Basescu Traian ,sigur daca nu o sa faca iar o vrajala de doi lei si de doi bani si o sa ramana iar la putere ?!!!

Reclame

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 26 martie 2014, in politica and tagged , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: