Crin Antonescu va adormi in bratele lui Basescu Traian ?!

 

Vad ca Crin Antonescu o roaga pe Mariana Campeanu sa ia in considerare o eventuala demisie a sa din functia de ministru a Muncii !
Se pare ca este destul de cert si clar de faptul ca Crin Antonescu a dat mana cu Basescu Traian ?! S-a aliat cu dusmanul,asta,dupa ce a urlat o mie si una de ani impotriva lui Basescu Traian! Parca era dusman de clasa a poporului,corupt,mafiot si incompetent ? Acum cum de a dat mana cu mafiotul,cu matrafoxatul,cu capitanul de mare,capitatul navei Biruinta ! Crin Antonescu va birui in bratele lui Basescu Traian ! Acum depinde daca tara noastra va birui impotriva celor doi crai de la apus de soare sau vom birui in Marea Neagra !?
Victor Ponta se solidariseaza si este solidar din punct de vedere uman,dar si politic,electoral,dar si sentimental ,ca coleg,prieten cu Mariana Campeanu ,si lupta impotriva clici mafiote a lui Basescu Traian ! In aceasta clica mafiota se pare ca intra si Crin Antonescu !
Basescu Traian este un jaf de om atat din punct de vedere uman,dar si din punct de vedere politic ! Sigur s-ar putea ca si Crin Antonescu sa intre in aceasta categorie,dansu ar fi de data aceasta un ins abject moral,etic si cultural din punct de vedere istoric .
Sigur ieri Basescu Traian i-a cerut demisia doamnei ministru Campeanu,astazi Crin Antonescu o face la fel ! Deja este ceva putred la mijloc ,ceva miroase urat ,ei doi sunt urati de-a binelea.Cred ca cei doi se inteleg,fiindca amandoi sunt la fel .
Dorinta malefica a lui Crin Antonescu de a fi presedintele Romaniei,l-a transformat intr-un om malefic,intr-un ins fara metehne,fara scrupule ! Sigur asa-i in politica si asa o sa fie mereu,doar politica este curva din punct de vedere politic si asa o sa ramana la fel !
Pana la urma,Crin Antonescu o sa candideze singur,cu partidul sau si anume cu PNL,pentru alegerile prezidentiale din acest an,desigur sustinut de inamicul sau numarul 1 si anume de Basescu Traian,impreuna cu frunza lui Udrea si a partidului nou creat si anume PMP ! Batalia aceasta este interesanta si devine din ce in ce mai ascutita !?
Victor Ponta,o sa candideze din partea USD, pentru alegerile prezidentiale din acest an !
Victor Ponta este un politician prea puternic ca sa nu ajunga viitorul presedinte al Romaniei ! Sigur ca este puternic in ceea ce priveste pozitia sa externa,dar si interna ,a reusit sa reziste acestei lupte iluzorie cu Crin Antonescu si cu nebunia sa galopanta de a ajunge peste noapte sus de tot,cocotat in fruntea statului ,in fruntea Romaniei pentru a dormi fireste la Cotroceni !
Klaus Iohannis vrea sa fie salvatorul tari noastre,vrea sa salveze aceasta tara,vrea sa fie un fel de superman,sigur viseaza frumos ! Este simplu si usor sa fi primar al Sibiului,acolo merge mentalitatea aceasta germana,dar aici la Bucuresti,in Romania reala,intr-o tara dominata de saracie,boala si tristete,nu merge sa fi si sa conduci o tara intr-un stil pur masinaresc,fiindca a fi german, si pentru a fi german trebuie mai intai de toate sa fi o masinarie germana care functioneaza si atunci cand moare,iar in tara noastra nu merge asa ceva,fiindca romanii sunt hotii si ziua si noaptea,iar masinaria germana se strica intr-un asemenea registru de hotie !

Reclame

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 20 februarie 2014, in politica and tagged , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: