Klaus Iohannis va fi mana de fier a Romaniei !!!

 

 

Singura lupta a lui Crin Antonescu alias Victor Ponta este lupta pentru putere drept problemă de interes naţional !
Atat si nimic mai mult !
Sigur singura noastra scapare,speranta,spre un viitor stralucit,disciplinat,prudent,si un viitor decent este Klaus Iohannis !
Klaus Iohonnis este singura piesa si singura mutare buna care ar putea sa ne salveze de pierire,de dezastru,de foame,de seceta,de umilire ,nu Crin Antonescu .
Crin Antonescu a ajuns un personaj uzat,dansu este uzat din toate punctele de vedere,nu mai are vlaga,nu mai are solutii,ideii,strategii,nu mai are nimic in dansu legat de tara noastra,de patriotism,de neam,de oamenii de pretutindeni care asteapta o schimbare in viata lor,asteapta o normalitate,o viata normala si decenta,o viata bazata pe statul de drept,o viata bazata pe principii,pe solutii,nu o viata bazata pe rafuiala politica,pe batjocora,pe foame,pe circ,pe nimic .
Kluas Iohannis este singurul om care ar putea sa le redea romaniilor ,Romania de pretutindeni,Romania mare care ne-a facut sa fim uniti peste veacuri !
Klaus Iohannis ar fi pentru tara noastra exact ca Ferdinand I ,desigur daca nu intra in cloaca aceasta politica,daca nu intra in circ,daca nu se va manji de politica romaneasca de cocalari ! Sigur si desigur ca propaganda politica,ieftina si de prost gust,barfele de bodega asigura succesul in politica ! Daca vrei sa ai succes in politica,va circ,va propaganda si vei iesi castigator mereu,dar daca vrei sa lasi ceva in urma ta trebuie sa fi un sofist al artei de a coordona,gestiona politica spre performanta,spre calitate,nu spre cantitate,haos,anarhie si nesimtire,sa nu spun mojicie !
Din punct de vedere politic nu este un an atat de simplu,multe lucruri se pot schimba,chiar si numele viitorului presedinte care va fi la Cotroceni,si care va fi un presedinte-mediator sau un presedinte-jucator care va face din Constitutia Romaniei o varza,un ghiveci,asa cum a facut si Basescu Traian,numai ca dansu hahaie in continuare,rade,bea si danseaza pe soarta cruda a romaniilor !

Reclame

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 15 februarie 2014, in politica and tagged , , . Bookmark the permalink. Un comentariu.

  1. Va fi mana dreapta a lui Merkel si cealaltă mana a lui Basescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: