Basescu Traian ar trebui aruncat in Recycle Bin !!!?

 

Eu nu stiu de ce intra Victor Ponta in jocul lui Basescu Traian !?
Ar trebui sa-l lase in pace sa cloceasca acolo la Cotroceni ! Sa bea pana nu mai poate ! Sunt si eu curios bea inainte sa spuna prostiile pe care le spune sau dupa,cum face ? Cate sticle de whisky bea ?!
Basescu Traian este un ins duplicitar si ar trebui sa-l lasam in lumea sa de povesti,sa traiasca acolo pe insula lui,in viata sa perfecta,ca nu avem alta solutie mai buna ca asta !
Mascarada de om ! Avem in fruntea statului un jaf de om ! Orice ar face Ponta nu este bine ! Ce ar trebui sa faca ca sa fie bine pentru Basescu Traian !? Ce ar trebui sa faca ? Sa-l stearga la cur si sa-l pupe in cur,asa cum a facut-o Emil Boc si asa cum o face si Elena Udrea,mai nou ! Acesti oameni nu au avut nicio demnitate pentru ei,s-au manjit in ultimul hal pentru o functie sau pentru o bucata de paine ! Este jalnic si hilar cum i-a putut manipula pe toti Zeus,cu toate aberatiile pe care le spune pe post ! Cucul iar a iesit in miez de noapte ca sa spuna ca dansu este regele tari,dansu le stie pe toate,toti sunt niste pioni pentru dansu,toti sunt prosti,toti nu stiu nimic sa faca,toti sunt niste carpe pe care dansu le foloseste cand vrea si unde vrea !
Victor Ponta ar fi trebuie de mult sa-i de delete lui Ponta sau sa-l arunce in Recycle Ben si sa termine o data cu dansu,fiindca piedem timp si bani cu Basescu Traian ! S-a mai si dus in Germania ca sa faca tara de ras si de rusine ! Avem in fruntea statului un ins care nu mai stie de mult pe ce lume traieste,fiindca dansu este bolnav psihic,este matrafoxat,drogat si labil psihic !

Reclame

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 3 februarie 2014, in politica and tagged , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: