AMR 9 LUNI CU BASESCU TRAIAN LA COTROCENI !!!!?

 

-> AMR 9 luni cu Basescu Traian ! Mandatul lui Basescu Traian expira pe 21 decembrie . Sper sa apuc sa vad si eu lucrul acesta !? Oare o sa expire si dansul,o data cu mandatul sau !?
-> Alegerile europarlamentare vor fi organizate pe 25 mai ,duminica,asa cum este si cum se cade in traditia romaneasca .
-> Alegerile prezidentiale vor fi organizate in data de 2 noiembrie,respectiv 16 noiembrie .
-> Revizuirea Constitutiei va fi hotarata si decisa de catre Parlamentul Romaniei,nu de Guvernul Romaniei ( mare atentie aici ) .
-> Daca Crin Antonescu,candidatul USL’ului va castiga din primul tur alegerile prezidentiale ,vor exista 50 de zile de existenta paralela intre presedintele nou ales si cel in functie ,iar din al doilea tur,perioada se reduce cu 36 de zile .
-> Ar fi frumos sa mergeti la vot si sa votati ! Este dreptul vostru. Este un drept,dar si o obligatie morala a noastra,a cetatenilor de rand,sa mergem la vot si sa ne exercitam dreptul !
-> Ceea ce s-a intamplat in 2004,nu ar fi trebuit sa se intample niciodata ! A fost o eroare de conceptie ! A fost o nastere prematura si gresit conceputa !
-> Suntem cu toti vinovati pentru alegerile noastre pe care le facem voit sau nevoit in viata noastra !
-> Sper ca tara noastra sa nu mai treaca printr-un astfel de experiment nereusit,fiindca nu meritam asa ceva,dar ceea ce omul isi face cu mana sa ,se numeste lucru manual !
-> Mare atentie sa nu gresiti in alegerile pe care le faceti in viata voastra !

Reclame

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 3 februarie 2014, in politica and tagged , , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: