BASESCU TRAIAN LE-A SPALAT CREIERI LA SECURISTII !?

 

Acum inteleg de ce tara noastra este pierduta in ceata !?
Basescu Traian i-a imbatat pe toti,le-a spalat creierele la toti,nimeni nu mai face nimic in tara noastra,fiindca toti sunt beti si drogati de catre Basescu Traian ! ( Eu nu sint ) .
Serviciile secrete sint manipulate de catre Basescu Traian ! Tot a fost intoxicat de catre Basescu Traian ! Absolut totul !
Ce sa facem daca dansu este matrafoxat si psihopat,nebun,criminal de tara si de patrie,hot,ticalos,tradator,securist sadea cu fidelitate fata de tara !
Ceva este dubios la mijloc !?
Atunci cind un hot fura si fuge in muntii cei mai stancosi din tara,autoritatiile statului isi fac datoria din plin,atunci hotul este prins,atunci negustorul cinstit este prins,fiindca nu este de-al lor,este portocaliu sau cenusiu si statul roman care este de drept il prinde si apare la tv,seara cu breaking news si toti vin si aplauda pe cei din fruntea statului care au facut un rahat turcesc ca au prins un hot,un mojic !
Pe Adrian Iovan si pe Aura Ion,statul roman,cel de drept,si nu de stanga,cel corect si cinstit,nu a putut sa-i salveze,fiindca,nu de alta,nu sint hotii ! Daca Adrian Iovan era hot,dansu,atunci era prins cu mare alai ,toata lumea era multumita atunci si fericita in acelasi timp ! Asta este Romania ! Asta este statul de drept ! Astia sint politicienii din 2014 ! Asta avem,cu asta defilam in public ! Care public ? Totul este manipulat si coordonat de catre ei,si anume de catre oamenii cenusi ai statului de drept,al statului unde raportul MCV este calcat in picioare de catre matrafoxatul Basescu Traian !

Reclame

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 23 ianuarie 2014, in politica and tagged , , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: