BASESCU TRAIAN PE CINE MAI OMOARA IN ROMANIA ?!?!

 

Cum am spus si ieri,spun si astazi si anume : Eu cred cu toata taria mea ca Basescu Traian se afla in spatele morti lui Iovan si studentei Aurei Ion,fiindca dansu se pricepe la asa ceva !
Doar dansu vrea sa destabilizeze USL ! Vreau sa-l rupa cu orice pret,vrea sa-l desfiinteze,fiindca vin alegerile europarlamentale,si stiu foarte bine ca zeus a mai facut astfel de smecheri ! Doar nu mai are nimic de pierdut !
Dosarul Zambaccian a fost facut la comanda sa ! Regionalizarea tari noastre nu s-a putut face,fiindca a fost mana dansului ! Vad ca vroia sa schimbe si soarta revizuiri Constitutiei ! Noul Cod Penal s-ar putea sa nu mai fie aprobat de pe data de 1 februarie ?!
Deja sint prea multe la mijloc ! Sigur sa nu uit si de Nana! Acest teren a fost achizitionat intr-un mod ilegal si intr-un mod cit mai fraudulos cu putinta !
Stim foarte bine cum l-a achizitionat Ioana Basescu !Ioana Basescu a luat un credit ipotecar pe 30 de ani de peste un milion de euro ! Mult,foarte mult,dincolo era mai ieftin ! Si fara dobanda !?
Situatia este clara ca lumina lumanari ! Basescu Traian vrea cu orice pret sa dea jos Guvernul Romaniei ,fiindca dansu este un mojic,un om care face matrapazlacuri de o acuratete demna de invidiat ! Oare ce mai pune la cale ? Cine mai moare sau cine mai ajunge la DNA ! Sau ce ministru va ajunge din nou la DNA !!! Sau ce catastrofa mai urmeaza sa se mai intample in tara noastra !?

Reclame

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 22 ianuarie 2014, in politica and tagged , , , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: