SANGE,DURERE SI FOAME IN REGIMUL LUI BASESCU TRAIAN !!!!?

 

-> Oare cum o sa mai restituire tara noastra,imprumutul pe care matrafoxatul l-a imprumut de la FMI ,si anume 20 de miliarde de euro !Plus ca datoria publica si privata pe care tara noastra o are este de 100 miliarde de euro ! Nu stiu,habar nu am ! Probabil,daca il luam la puricat pe Basescu Traian,stiu ca are niste conturi prin strainatate,poate acolo o sa ne gasim banii noastri pe care dansu i-a furat de la noi,de la romanii de pretutindeni !
Mandatul lui Basescu Traian se aproprie de final,mai este un pic din el,aproximativ 300 de zile ! Sigur mandatul sau,a fost un mandat bazat pe hotie,marlanie,jafurii,pe mitocanie,crize de nervi,ipocrizie,falsa prietenie cu romanii din tara noastra,acoperirea hotiilor celor de la PDL ,pe injosirea clasei muncitoare romanesti,pe injosirea,batjocorirea romanilor,jurnalistilor de presa,pe mogulul Dan Voiculescu,dar si prin jafuri,de pilda dansu a furat un telefon mobil al unei reportere de la Antena 1,pe care a facut-o tiganca imputita,ce obraznica este aceasta tiganca imputita ! Dansu si-a protejat fiicele,indiferent ca au aparat sau nu niste bani obtinuti intr-un mod ilicit,intr-un mod ilegal,mai ales prin vanzarii anterioare pe care Ioana Basescu le-a facut intr-un mod deliberat si nesimtit,ca doar se trage din neam,schimburii de armament pe care Mircea Basescu le-a facut prin tregerea ilegala prin vama! Sa nu mai spun ca familia Basescu a facut trafic de inghetata,blugi,tutun,trabucuri,si alcool !
( Basescu Traian este un impatimit consumator de bauturi alcoolice,dansu afisandu-se in spatiul public cu pahare si cu sticle de sampanie in mana. Dansu se afla mai tot timpul sub influenta bauturilor alcoolice,cand este vesel,cand plange,cand face crize de nervi si de isterie mai ceva ca o fata virgina in public vrand,nevrand sa ne impresioneze pe noi,pe oamenii de rand care am suferit si suferim din cauza regimului sau de austeritate,de abuzuri politice,pentru ca dansu a acaparat institutiile statului pe care le-a controlat din scoarta in scoarta,in speta justitia,manipuland si santajand pe procorii care isi fac treaba in tara aceasta sau care nu-si fac,pentru ca sunt umiliti sau au fost umiliti de acest ins care din pacate este presedintele Romaniei ! Romania are in fruntea statului un presedinte beat,labil psihic si in ultimul caz dansu este un psihopat care si-a batut joc de tara noastra,de noi si implicit de soarta Romaniei !
Basescu Traian ne-a vandut viitorul cu zambetul pe buze ! Noi sintem de vina,fiindca impreuna cu USL,am vrut sa dam o lovitura de stat si sa-l dam jos,nu am vrut sa-l dam jos ca a incalcat legea fundamentala a tari noastre si anume Constitutia Romaniei !
Sa nu uitam ca am ramas si fara Flota si fara crestere economica,iar locuri de munca nici nu am putut sa avem,ca doar pe lista sa de prioritatii nu a existat asa ceva ! Dar oare ce a exista ?! Nu a existat nimic ! Dansu a vrut sa ne termine pe noi,sa-si bata joc de tara noastra si de statul de drept ! Dansu a intrat pe geam in viata noastra si ne-a controlat viata pana la fund,si in baie a venit cu noi sa ne controleze ,deci dansu este o mare imixtiune in viata noastra si a Romaniei ! Numai delicte a facut Basescu Traian de cand se afla la Cotroceni,dar iata uite ca s-a acoperit extrem de bine !
Sigur ca pana la finalul mandatului sau o sa tot vedem tot felul de artificii tehnice marca Basescu Traian,ca doar nu mai are nimic de pierdut,oare a avut de cand este la putere ?!
Basescu Traian este diavolul in persoana,sigur ca se poate si mai bine de asa ?!
Singura lui preocupare a fost sa se certe cu toata lumea,sa-si bata joc de oamenii din tara noastra,sa fure,sa minta,sa ne minta frumos,sa ne injure seara de seara,sa taie salariile si pensiile romaniilor saraci,bolnavi si loviti din toate unghiurile posibile si neposibile in viata aceasta !
Plus ca dansu a manipulat, a ordonat,coordonat,gestionat si directionat multe dosare penale pe care le-a scos din sertar ca sa-i omoare pe multi oameni,pe multi oameni i-a omorit atit la propriu cit si la figurat !
A incercat sa-l curete si pe Adrian Nastase sau chiar pe toata familia dansului !?
A patronat din urma o grupare mafiota din care s-a imbogatit peste noapte,fara sa depuna niciun efort substantial,terorizand pe multi oameni din tara noastra !
Sub mandatul lui Basescu Traian,in tara noastra,s-a instalat din nou frica,teroarea si spaima,exact ca in comunism ! Si atunci era mai bine pentru romanii si pentru tara noastra,macar Nicolae Ceausescu a lasat ceva in urma sa,Basescu Traian ce va lasa ? Nimic,multa mizerie,boala si durere ?!
Sint multe de spus la mijloc,dar nu ne mai ramane altceva de facut decat sa asteptam finalul tragic al mandatului extrem diabolic al lui Basescu Traian !?

Reclame

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 19 ianuarie 2014, in politica and tagged , , , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: