SUA ne va intari statul de drept ?!!?

SUA vrea sa puna mana pe Romania,sigur intr-un sens bun si vor sa ne ajute in ceea ce priveste independenta Justitiei din Romania !
Poate in asa fel o sa ne consolideze si noua statul de drept care a fost slabit rau de tot de catre mafia lui Basescu Traian !
Statul de drept se va intari sau intarirea statului de drept, o sa se realizeze dupa ce o sa scapam de Basescu Traian !
Poate cine stie,vom avea parte de un presedinte social-democrat din acest an si cu siguranta statul de drept va fi protejat,ocrotit si intarit !
Reforma in democratie se poate realiza doar prin intarirea statului de drept si prin inlaturarea mafiei si a coruptiei din toate sistemele adiacente sistemului juridic din Romania ! O reforma sanatoasa si curata se face incepand din radaciniile sistemului si al statului de drept care trebuie in primul rand sa fie curatat de puroi si mai apoi vindecat si sterilizat ca sa reziste pe piata si-n viata !
Atunci cand un sistem este canceros este greu de crezut ca o sa mai poti sa intaluri tumoarea din el,fiindca deja cancerul a avansat,a ajuns in faza finala ! Nu mai poti sa previ ca sa vindeci,din acest punct de vedere trebuie sa avem rabdarea necesara pentru a inlatura tumoarea canceroasa care din pacate pentru noi si pentru tara noastra se afla la Cotroceni,aceasta tumoare nu este nimeni altcineva decat Basescu Traian !
Daca-l inlaturam pe mafiot vom avea si transparenta, si crestere economica si stabilitate,normalitate,corectitudine in statul de drept care va fi consolidat de drept,si nu de facto,asa cum l-a consolidat prin distrugerea statului de drept si anume Boc&Basescu !
Exista o anumita pasivitate si o anumita regiditate in consolidarea statului de drept,dar dupa ce o sa scapam de zeus,vom avea flexibilitate,normalitate,libertate,independenta in consolidarea statului de drept !
Vedeti ce-nseamna sa vina un om normal la cap si sa vorbeasca cu tine,cu Romania despre anumite nuante din raportul MCV !
Victoria Nuland ,US assistant secretary of state,ne-a aratat inca o data ca o democratie consolidata,prospera,intarita prin consolidarea statului de drept sau prin intarirea statului de drept se poate face sau se poate realiza doar prin relatii bilaterale de cea mai inalta responsabilitate sau de cea mai inalta clasa !
Imi place acest stil,parca simt si eu ca traiesc in secolul XXI ! Abia acum ?!

Anunțuri

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 11 Ianuarie 2014, in politica and tagged , , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: