Cand ne vom sterge la fund cu Europa ?!

 

Noi,romanii stam prea mult aplecati in fata europeniilor ! Ar trebui sa nu mai fim asa de fricosi,ar trebui sa ne impunem,ar trebui sa nu mai fim atat de timorati fata de cei din Europa !
Romania trebuie sa fie o forta in Europa ! Nu mai trebuie sa ne lasam manjiti de Germania,Marea Britanie,Franta si eu mai stiu ce tari ne mai umilesc pe noi ?!
Este jalnic si patetic ca tu,ca om sa te duci in Europa sa muncesti,iar x sau y sa-si bata joc de tine,sa te considere slav si pana la urma sa te transforme in sclav,fiindca tu esti roman,iar romanul nu reprezinta nimic pentru nimeni in Euroa ! Esti un fel de carpa de om,noi pentru europenii suntem vai si amar,ei doar ne folosesc ca pe niste carpe,iar cand nu mai suntem buni ne arunca la gunoi,ne arunca la noile pubele ale lui Carciumaru Florin ,din Tg-Jiu ! De fapt sunt foarte bune,Polaris’ul asta este foarte bun,nu incape un om sa-l arunci acolo,dar daca-l tai in bucati incape ! Foarte buna ideie,asta cu pubele subterane ,imi plac la nebunie ! Polaris’ul cred ca este a lui Radu Mazare !
Cred ca a venit vremea sa intoarcem armele impotriva Europei,asta desigur,dupa ce ne vom folosi de ei,ca sa nu cumva sa se foloseasca ei de noi ! E mai greu povestea aceasta,dar vom putea reusi,daca o vom face extrem de subtil !

Reclame

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 4 ianuarie 2014, in politica. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: