Masuriile bune se aplica in practica !?

 

Salariul de bază minim brut pe ţară garantat în plată a crescut, din 1 ianuarie 2014, de la 800 la 850 de lei, iar de la 1 iulie este așteptată o nouă creștere.

Un punct de amendă reprezintă 10% din valoarea salariului minim brut pe economie. Astfel, în perioada ianuarie-iunie, un punct de amendă va reprezenta echivalentul a 85 de lei, iar din iulie, acesta va creşte la 90 de lei, faţă de 80 la sfârșitul lui 2013.

Eu zic ca sunt doua masuri foarte bune .Guvernul Ponta a luat pentru inceputul de an 2014,doua decizi extrem de bune . Felicitari !
Eu ma gandeam ca punctul de amenda sa porneasca de la 500 de lei ,poate in acest mod se mai invata minte si nebunii acestia care conduc ca descreierati pe soselele din Romania !

 

Reclame

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 2 ianuarie 2014, in politica and tagged , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: