EMIL BOC ESTE LOVITURA DE STAT IN ROMANIA !!!

 

Boc: USL şi-a dat arama pe faţă în 2013, adevărata faţă a Uniunii înseamnă impozite şi taxe mărite .
Cum de mai exista asemenea personaje pe lumea aceasta ?
Dansu vorbeste de coruptie ! Dansu a fost sluga intai a lui Basescu Traian ! L-a lins si in fund ca sa o duca bine si acum ne da lectii despre morala,stat de drept,investitii !
Dansu a uitat cand a venit pe post taticul sau si a spus sus si tare ca taie salariile cu 25%,pensiile cu 15 % ,ajutorul de somaj cu 15% ,TVA majorat de la 19% la 24 % si nu mai stiu exact ce mai era,dar aceste masuri de austeritate ne-au terminat,ne-a facut cum se spune in popor ! Si acum vine si spune niste lucruri bizare,de parca nimic nu s-a intamplat in tara noastra si cu tara noastra !
Lovitura de stat ! Cred ca la asta s-a gandit Boc Emil care face poc ! Pai trebuie sa spuna si dansu,ce spune taticul sau si anume aceleasi aberatii de doi lei si de doi bani !
Revolutia prostiei si a incompetentei din capul lui emil boc, se incheie jalnic si lamentabil .
Emil Boc este o mizerie de om,un jaf de om,o porcarie de om care vine acum ca un fel de Dumnezeu, si ne da noua lectii despre stat de drept,bun simt !
USL a generalizat coruptia in Romania ! Da ce sa spun ! Cata nesimtire poti sa ai ca sa spui asemenea aberatii de doi lei si de doi bani !
Tu ai fost sluga intai a lui Basescu Traian si acum vi ca pe tava si spui rautatii despre USL !
Nu avem ce sa-i mai facem lui Boc Emil care face poc,doar a cazut in cap si trebuie sa acopere toate hotiile pe care le-a facut Basescu Traian,sigur le-a facut si dansu, si intreaga clica mafiota a lui Basescu Traian !
Basescu Traian si-a dat arama pe fata atunci cand a anuntat ca taie salariile si pensiile in 2010 !
Voi cei de la PDL ati fost,sunteti si o sa fiti intotdeauna monstruosi ! Mai ales Basescu Traian,zici ca este Dracu in persoana ! Eu nu am mai intalnit asa ceva in Romania, decat niste amatori care pana la urma s-au facut singuri !

Reclame

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 31 decembrie 2013, in politica. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: