Criza profunda mai dureaza inca 30 de ani in Romania !!!

Stau si ma intreb cum o sa achitam acea datorie externa,de aproape 20 de miliarde de euro pe care tatucul alias matrafoxatul,pardon Traian Basescu i-a imprumutat de la FMI,CE si BM ?!
Ii achitam numa daca ne ducem in alta tara,o furam de tot,luam toti bani din banca si ii platim pe astia de care nu o sa mai scapam timp de 30 de ani de acum inainte ?!
Infrastructura ioc,locuri de munca ioc,semerii cu duiumul in tara noasta,frustari uriase care sunt intinse la cote maxime,galagie la maxim,forma fara fond,munca ioc,programe ioc,politici publice ioc,economie in descrestere,este la pamant ce sa mai ! Hotie la maxim,marlanie la cote neasteptate in tara noastra,bagobonteala si curvarie cat duiumul ! Ticalosii si mafiotii o duc bine,oameni de rand o duc rau !
Nu stiu cum o sa mai iesim si din rahatul acesta,dar sanse prea mari pentru a iesi nu cred ca mai avem?! Numai daca iesim cum am intrat,cum am intrat ?! Cu picioarele inainte !

Anunțuri

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 23 Decembrie 2013, in politica and tagged , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: