ROMANIA ARE UN PRESEDINTE DE 7 EUROCENTI !!!?

Romania are un presedinte de 7 eurocenti si anume de 30 de bani ! Este si mai clar ca dintr-o muratura nu mai poti sa faci un castravete,dar dintr-un castravete mai poti sa mai faci o muratura !
Nici eu nu-l mai vreau pe Crin Antonescu la Cotroceni ! Cum sa dai in PSD ! De ce sa faci asa ceva ? De ce sa faci oare lucrul asta ? Ai dat mana cu Basescu in speranta ca el o sa te voteze la anu,cand o sa fie alegeri prezidentiale ?! Nici vorba de asa ceva ! Nu o sa faca in veci !
Basescu Traian este un ins care sta la panda,dansu se foloseste de context pentru a ramane la putere,dansu se foloseste de oameni pentru a ramane pe pozitie si anume pentru a ramane la fel de puternic cum a fost in ultimi 9 ani de zile,dar din pacate nu a facut nimic pentru tara noastra si implicit pentru noi ! A taiat frunza la caini ! Dansu si familia sa s-au imbogatit,iar noi romanii de pretutindeni ne-am imbolnavit si am ramas la fel de saraci cum am fost si pana acum !

Reclame

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 19 decembrie 2013, in politica and tagged , , , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: