BASESCU TRAIAN A RAMAS REGE IN ROMANIA !!!

Basescu Traian alias Baba Vanga le cere celor trei crai din Romania si anume Victor Ponta,Crin Antonescu si Valeriu Zgonea sa demisioneze,fiindca ei,cei trei au vrut sa faca o magarie si anume sa modifice Codul Penal,prin acea lege a amnistiei si a gratierii . Baba Vanga iar se pricepe la tot si nimic,si da cu presupusul . Iar ne arunca in fata vechea obsesie a dansului si anume marea lovitura de stat pe care cei de la USL vor sa o dea,dar acum vor sa o dea prin alte cai,prin alte mijloace mai protejate !
Eu,ca simplu cetatean al acestei tari,sint foarte ingrijorat de sanatatea presedintelui Romaniei!Situatia dansului este una foarte dramatica,dansu nu si-a mai luat pastilele de multa vreme,iar sanatatea dansului si anume a lui Basescu Traian este una subreda,sufera dansu,si noi romanii de pretutindeni ar trebui si trebuie sa facem cheta ca sa-i dam presedintelui bani sa-si ia medicamentatia necesara si corespunzatoare boli de care dansu sufera si anume de sleroza mintala,presupun si eu ca nu-s medic !
Mie mila de mila dansului ! Am auzit o data,de mult,aceasta formula si anume mie mila de mila lui ,si am retinut-o ca atare,iar acum mie imi este mila de mila presedintelui ! Ce rau a ajuns presedintele-jucator al Romaniei ! Nici nu mai am lacrimi sa plang de mila dansului ! O sa-l vizitez la spital sau la inchisoare,dupa caz ! Pai ce am innebunit !

Reclame

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 14 decembrie 2013, in politica and tagged , , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: