USL ESTE BABA VANGA PENTRU ROMANIA !!!

Eu sunt foarte trist,fiindca de cand a venit USL la putere,nu au facut nimic pentru tara noastra si pentru Gorj ! Absolut nimic din nimic nu au facut pentru tara noastra si implicit pentru noi !
Voi stiti ce fac astia de la USL ,ce face Ponta si Antonescu !
Stau toata ziua si se bat cu un chior,cu un handicapat politic,cu un matrafoxat si anume cu Basescu Traian ! De ce dracului nu lucreaza Ponta in interiorul guvernari si in exercitiu ei !
Nu are rost sa mai zic nimic si asa nu o sa faca nimic pentru tara noastra si pentru noi,de ce sa faca? Ei sunt ocupati sa se bata cu un tampit din toate punctele de vedere ! Uite acum se bat intre ei pentru branza,pentru putere,pentru bani,pai cum dracului sa mai mearga USL cand Ponta si Antonescu isi dau cap in cap pe zi ce trece mai mult ! S-a trezit Crin Antonescu din somn ?!

Reclame

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 13 decembrie 2013, in politica and tagged , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: