Matrafoxatul este corupt,dar face pe cinstitul !!!

Doua pagini de mizerie umana si politica ! Am mai vazut aceasta tactica in viata mea sau la viata mea si anume sa dai vina pe adversar ca sa te acoperi pe tine,pentru ca tu,faci infractiunii grele de tot si vrei sa te acoperi ca sa nu le vada nimeni ,iar tu il ataci pe primul venit sau pe primul pe care-l vezi ca vrea sa te corecteze,iar mai apoi dai in el sau ea cu toata puterea,cu toate instrumentele pe care le deti,pe care le sti sau te folosesti mai nou de SRI,pentru a-l ingropa pe un ins sau altu .Asta este tactica ! Mosu,javra batrana a ghicit aceasta tactica,dar si guvernul lui Ponta il ajuta un pic ,fiindca ii arunca mingea la fileu si zeus doar o pune in terenul advers,astfel,dansul fiind castigatorul din urma a unei batali politice surde si fara a avea o directie spre un viitor pentru tara noastra si implicit pentru noi !
Sunt doi cocosi care trebuie sa se bata pentru a ramane unul suprem,numai ca astia doi sunt oameni grei in fruntea statului,nu doi golani care se bat intre ei ca sa detina puterea stradala sau puterea in sine !
Cred ca Basescu Traian iar a fost matrafoxat aseara,doar,astfel nu iesea dansu,daca nu era beat mort ! Asta este viata ! Avem in fruntea statului un ins beat mort care nu mai stie nici pe ce lume traieste,ce sa mai spun sa mai stie ce inseamna sa te numesti presedinte al Romaniei !!!
Dupa Basescu Traian mai trebuie sa vina un ins care se drogheaza in fruntea statului !!! Dansu jubileaza,ce il doare pe dansu pe tara si popor,de neam si de patrie,da-l dracului de neam,de tara si de popor,eu sa fiu tare si mare,sa-i toc pe astia,sa-i fac cum se cuvine,sa lupt impotriva coruptiei,numai impotriva coruptiei nu lupt eu,dar macar lumea sa aiba impresia ca o fac ! Asa face Basescu Traian ! Dansu are milioane de euro in cont si tara moare de foame ! Bine ca mai avem un pic si scapam de matrafoxatul asta care ne-a mancat viata si sufletul de cand este dansu la putere !!!

Reclame

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 11 decembrie 2013, in politica and tagged , , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: