GUVERNUL PONTA VA FI UN SUCCES SAU VA FI UN FIASCO ?!?!?!?

Ar fi ceva sa candideze Ponta Victor la alegerile prezidentiale de la anu,dar,cum a fost huiduit ieri la Tg-Jiu,nu cred ca o s-o mai faca ! Nu stiu ce guvern de succes o sa mai fie si asta,dar incepe sa scartaie !
E pacat totusi ca am depus o munca cu toti anul trecut pentru a schimba soarta tari si a Romaniei,dar se pare ca ne ducem tot mai in jos,in loc sa ne ducem tot mai in sus !
Oricum,Guvernul Ponta arata de o mie de ori mai bine decat Guvernul Boc si Ungureanu la pachet,fiindca,totusi Ponta a mai facut ceva,dar inca nu si-a tinut promisiuniile fata de cetatenii din Tg-jiu si din Romania si anume nu a creat noi locurii de munca,noiile oportunitati pe care le-a promis,nu le-a dus la bun sfarsit,nu le-a finalizat si ne-a lasat inca o data cu buza umflata !
De ce nu se creeaza locurii de munca?Deoarece se vorbeste prea mult pe la televizor si se munceste prea putin in interiorul arcului guvernamental ! Sa vedem ce o mai fi si la anu,asta daca o sa mai fie ceva anume ?
Nu as fi crezut vreodata ca aceasta alianta nu va rezista mai mult de un an-doi ani de zile de la infiintare ?! Tensiuniile si fisuriile se vad si se simt in aer si totul porneste si se incheie de la banii ! Banul este ochiul dracului,iar in politica el este generatorul principal de distrugere a mariilor proiecte care se pare ca au ramas in aer sau plutesc in aer ?!

Reclame

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 2 decembrie 2013, in politica and tagged , , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: