China ne va scoate din rahat !!!

-> Romania era considerata de premierul chinez “cel mai apropiat si mai sincer prieten al Chinei din Europa”. ( In 2004 cand premierul de atunci si anume Adrian Nastase a fost in China )
Faptul ca tara noastra nu a reusit sa atraga noi investitii incepand din 2005 pana acum ,este exclusiv vina lui Basescu Traian care,cica china ar fi fost dracu pentru tara noastra,ar fi fost raul cel mai mare si cel mai urat pentru Romania ,iar Zeus a renuntat la colaborarea si la relatia cu China !
Sigur ca a fost si Emil Boc care face poc in China, in 2011,dar dansu a cazut in cap si de acolo a venit cu mana in buzunare !
Dar ,incepand de ieri si continuand cu ziua de astazi, China ne va ajunta sa devenim si noi o forta in Europa,desigur respectand conditiile,dar si parteneriatul bilateral cu China . Este o sansa pentru noi spre Rasarit si o sansa spre Apus pentru Basescu Traian,fiindca nu-i asa declinul in viata trebuie sa vina o data si o data !? Este inevitabil !

Reclame

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 27 noiembrie 2013, in politica and tagged , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: