VICTOR PONTA IL MATRAFOXEAZA PE BASESCU TRAIAN !!!

In momentul in care o javra te calca in picioare si tu stai in continuare in genunchi ca sa fi calcat,inseamna ori ca esti masochist,ori iti place sa fi calcat in picioare,iti place sa-si bata joc alti de tine,si nu faci altceva decat sa patesti ceea ce meriti si anume sa fi injurat,batjocorit si scuipat de catre Basescu Traian !
Daca nu te delimitezi de acest personaj si de acest ins,vei pierde lamentabil,fiindca dansu la asta s-a priceput si inca se mai pricepe,doar a fost pe mare si a facut tot felul de rahaturii,batalia aceasta cu Ponta Victor este un fleac .
Sper sa nu se duca Victor Ponta astazi la CSAT,nu de alta,dar o sa-l umileasca iar Basescu Traian . Inseamna ca este masochist si ii place durerea si bataia de joc !
In momentul in care tu ca persoana incetezi sa te mai respecti pe tine ,ceilalti din jur isi bat joc de tine si te umilesc,fiindca vad ca esti vulnerabil si sensibil,iar calul batran si javra ordinara a vazut acest fapt si nu face altceva decat sa-i dea suturi lui Ponta Victor ! Sper sa nu se duca astazi si sper sa aiba minima decenta in a-i intoarce spatele,fiindca in viata aceasta oricat de bun ai fi tu ca om,mai trebuie sa te mai si schimbi,mai trebui sa devi tu un ins rau ca sa castigi aceasta batalie politica care este din ce in ce mai aspra si in cele din urma este o batalie de anduranta !

Reclame

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 26 Noiembrie 2013, in politica and tagged , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: