TRECUTUL NU VA IERTA PE NIMENI IN ROMANIA !!!

BASESCU TRAIAN = UN PARAZIT DE LUX ! Si in momentul cand nu o sa mai fie presedinte,tot un parazit o sa fie !
Asta este,ce sa facem daca ne-am omorit conducatorul in 1989 si anume pe Nicolae Ceausescu ! De-acolo ni se trage noua totul !?
Chiar daca Nicolae Ceausescu era ucenic de cizmar a facut ceva pentru oamenii din Romania ! Si sa stiti ca dansu a facut doar patru clase . Nu asta conteaza ,ci conteaza clasa din om si omul din clasa ! Se pare ca in tara noastra,oamenii si-au pierdut clasa,valoarea si respectul de sine . Adevarul este ca intr-o asemenea tara ca romania,nu ai cum sa nu-ti pierzi clasa,fiindca nu ai cum sa nu te enervezi in Romania ! Nu ai cum sa faci ceva,nu ai cum sa pui umarul la constructia si reconstructia tari,fiindca sunt niste rahati care te blocheaza de dimineata pana seara si de seara pana dimineaza !
Nu poti sa ai incredere in ai tai din familie,fiindca te fac si ei,doar branza tot pe bani este si-n familie !
Sa aveti incredere doar in voi si sa va iubiti doar pe voi ! Daca nu mai puteti sa faceti ceva in tara noastra,sa plecati din ea si sa veniti doar in vacanta !
Nu are rost sa va imbolnaviti in tara noastra,nu are rost sa te imbolnavesti in Romania ! Ce trist este ca avem o tara saraca,cu oameni saracii si cu oameni bolnavii de-a dreptul !
Una este sa te imbolnavesti intr-o tara europeana si multi-dezvoltata,iar alta este sa te imbolnavesti in tara noastra de mizerie,practic nu mai ai cum sa te insanatosesti,fiindca nu mai ai cum,poti sa ei si o mie de pastile pe zi ! In momentul in care ai ajuns sau vei ajunge sa ei pastile,esti practic un om mort ,iti semnezi singur sentinta spre moarte !
Vom iesi din rahat si din mizerie doar in momentul in care vom fi o tara europeana si o tara dezvoltata bazata pe regulii stricte si bine implementate de catre niste oameni care ar trebui sa mai faca si altceva in afara de a fura si de a minti,de a manipula prin demagogie sau prin a demagogi prin-o manipulare extrem de subtila !

Reclame

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 23 noiembrie 2013, in politica and tagged , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: