BRANZA ESTE PE BANI FRATE IN ROMANIA !!!

M-am dus pe pagina de blog a lui Adrian Nastase si am citit articolul dansului si anume lectia lui Esop si pot sa spun ca mi-a placut,dansu are dreptate in tot ceea ce scrie si spune cu atata pasiune si devotament !
Adevarul este ca USL’ul din 2011 atunci cand s-a infiintat pe 5 februarie ,dar la 1 septembrie 2011, magistratii Tribunalului Bucuresti au admis cererea de inregistrare ca alianta politica a formatiunii Uniunea Social Liberala,nu mai este ceea ce a fost,de fapt nimic nu mai este ceea ce a fost candva,poate in constructia aceasta numita USL !
Este trist ca aceasta unire si aceasta intelegere s-a rupt pe parcurs,fiindca puterea,pozitia si bani au facut in asa fel incat cei trei lideri umani la vremea infiintari USL’lui sa se certe intre ei,sa se dezbine,sa urle unu la altu,sa se bata ca chiori pentru o pozitie sau alta,iar USL a devenit din ce in ce mai slabit,mai amorf,mai apatic,deja sunt niste oameni negri si chiar cenusi in fruntea USL’ului !
Este trist,foarte trist chiar,chiar pe mine ma apuca tristetea ca am apucat sa vad cum se duce dracului cea mai frumoasa constructie politica care ar fi putut sa existe din 1990 incoace ,dar asta este viata .Se pare ca jocul politic nu este facut pentru unire,stabilitate,echilibru,pragmatism,bucurie,veselie,disponibilitate la efort si compatibilitate intre oameni !
Nu poti sa faci nimic daca nu te intelegi cu cel de langa tine si mai ales nu poti sa faci nimic daca te sapi zi de zi si seara de seara cu cel de langa tine .
Romania nu va putea niciodata sa mearga mai departe si sa prospere daca se blocheaza la mantinea,daca stam si ne blocam zi de zi si seara de seara,din cauza orgoliilor,a baniilor,a eventualei pozitii pe care o avem sau nu si din cauza infatuari,a ingamfari si a incapatanari !
Atunci cand ajugi sa faci orice pentru bani,risti sa ramai pe dinafara,risti sa dai cu capul de pereti si sa ramai singur cuc,si a doua zi te intrebi ,oare de ce ? Asa se va intampla si cu USL,deja a ramas singur,liderii ei nu mai exista,alianta nu mai are suflet,fiindca sufletul a fost mancat de cel de jos si anume de Dracu ,care Dracu se afla in viata si dansu locuieste la Cotroceni !
Sau mai exista o varianta in viata asta care este destul de urata si anume sa te faci singur pe zi ce trece mai mult,tu singur te termini,nu te face nimeni,eventual daca suferi de vreo boala sau ceva ? Marea senzatie a mea este ca USL se termina singura pe zi ce trece mai mult,se macina singura pana va ajunge la final,iar finalul nu poate sa fie decat unu al morti,desigur a decesului politic !
Cititi si voi lectia lui Esop de pe blogul lui Adrian Nastase ,fiindca este profunda !

Reclame

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 21 noiembrie 2013, in politica and tagged , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: