PONTA FEUDALIZEAZA SI FEDERALIZEAZA ROMANIA !!!

Foarte bine,asa si ? Da ma ,Ponta si cu ai lui feudalizeaza si federalizeaza Romania ! Asa pe ascuns ! Pe ascuns o sa va inghita pe toti,pe ascuns o sa va dea la toti la fata’ul ala pe care’l aveti !
E nu mai sunteti la putere sa faceti ce vrea inima si sufletul vostru . Nu mai sunteti,ioc ! Somn usor la puscarie ! Rand pe rand o sa cadeti toti ,asa cum o sa cada taticul vostru care s-a sters la fund cu voi si anume Basescu Traian !
La anu Zeus o sa ajunga la puscarie si rand pe rand o sa ajungeti si voi inculpatilor ce sunteti . Hotilor de intreprinderi si mafioti prosti ce sunteti ! Ce credeati ca pacaliti lumea cu taierile pe care le-ati facut in 2010 . Las ca la puscarie nu o sa mai taiati voi nimic,o sa va taie alti gura mare si sloboda ! Rahatilor cu ochi murdari de atata furat si orbiti de atata putere murdara ca voi !

Reclame

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 20 noiembrie 2013, in politica and tagged , , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: