RELIGIA ESTE O POVESTE DE ADORMIT COPII !!!

Dragnea: „Nu sunt de acord să punem impozit pe credinţă” . Ba da ce credincios este Liviu Dragnea ? Nu-mi vine sa cred povestea asta !
Eu unu nu vad nicio problema in a impozita bunurile si afacerile bisericesti ! Care este problema ? Statul nu are venit si trebuie sa-l ia de undeva ! Pune taxe si pe biserica,ca nu este sfanta,iar preotii au vile,masini de lux,case de lux si multi banii . De unde au astia atatia bani si atata lux ? De unde ? Din credinta si din rugaciunii !? Hai sa fim seriosi !
Asa cum politicienii ii pacalesc pe romanii de pretutindeni din tara noastra cu televizorul si minciuniile pe care le tot spun zi de zi si seara de seara ,asa si preotii ii pacalesc pe romanii ca vor ajunge in rai daca se roaga si daca vin la ei,la dansii la biserica sa se roage,de fapt sa le lase lor niste bani,ca cica se roaga astia pentru ei ca sa le mearga bine enoriasiilor,dar de fapt le merge mai bine lor,fiindca iau banii si fac evaziune fiscala . Cata evaziune fiscala se face cu prostia asta de religie ! Cati banii ar putea sa incaseze guvernul daca ar pune aceasta taxa !
Poti sa-ti cauti linistea si la tine acasa,si in camera ta si la tara si la cazinou si peste tot !
Asta cu linistea in biserica este o mare poveste ,dar si treaba aceasta cu moralitatea preotiilor care de fapt sunt cei mai imorali oameni cu putinta din tara aceasta !
Unii sunt al dracului de imorali ! Poti sa faci avere din chestia asta . Iti deschizi o afacere gen pompe funebre si faci bani garla,ca doar mor oamenii pe capete in fiecare zi !
Aici nu prea poti sa dai faliment ! Ai material in fiecare zi !
Povestiile gen religie nu tin de foame si nici de sete ! Doar nu am ajuns sa credem in povesti,eu nu pot sa cred in povesti pentru copii !

Reclame

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 17 noiembrie 2013, in politica and tagged , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: