BASESCU ESTE CURAT CA LACRIMA,IAR NOI SUNTEM CORUPTI CA DRACU !!!

Daca Mitica de la Liga a cazut acum o sa cada si Basescu Traian !!!
Si-a luat teren ,300 de h in localitatea Nana ,judetul Calarasi ! Asta dupa ce si-a pus slugiile in miscare ! L-a folosit pe Adrian Radulescu sa-i caute acest teren,mai apoi l-a folosit pe Papici pentru a-l acoperi si mai apoi l-a rugat pe directorul Banci de la CEC sa lase mofturile ca astfel va fi demis ,iar Ministrul Finantelor il va tine in brate ca sa nu fie demis ! Dupa asta s-a folosit de fiica-sa,ca dansu nu avea acesti bani .De unde sa aiba presedintele Romaniei 1.000.000 de euro pe care dansa si anume pipita de fiica-sa i-a luat de la acest director de banca si probabil nu-i va mai plati sau va plati doar o jumatate din ei,astfel,in circumstante extrem de grave directorul de la CEC va fi demis !
Daca cumva,prin absurd cei de la USL ar fi facut aceasta smecherie,Basescu Traian le taia capul celor trei crai de la Rasarit,si spunea sus si tare ca dansu si-a facut datoria si a luptat contra coruptiei,a inlaturat din radacini coruptia din Romania ! Dar s-a uitat pe dansu !
Spalare de bani si conflict de interese asta face si asta a facut B. Traian de-a lungul carierei sale minunate de mafiot de la colt de bodega !

Reclame

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 15 Noiembrie 2013, in politica and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: