JAVRA VREA SA AJUNGA VIITORUL PREMIER AL ROMANIEI !!!

Pensiile scad cu 15 % ,salariile bugetarilor cu 25 % .
Cu aceasta vrajala vrea sa devina fostul presedinte al Romaniei,viitorul premier al Romaniei ?!
Desigur ca clica sa mafiota nu a lasat nimic in urma sa . Sluga sa de serviciu si anume Emil Boc care face poc l-a sters la fund si a facut tot ce i-a dictat taticul sau pentru a distruge aceasta tara si implicit pe noi,dar si soarta tari noastre decimata de catre un fost securist sadea cu juramant fidel fata de securitate ! Desigur ca acest ins nu a facut nimic pentru tara noastra,doar vorbe in vant,a avut o guvernare catastrofala,multi oameni au murit din cauza masuriilor aberante pe care le-a luat sluga sa de serviciu !
Masuri economice ioc,austeritate pana in gat . A distrus mediul de afaceri si orice sansa de investitii majore in acest mediu,praf l-a facut marinarul ! Desigur cu ajutorul clici sale mafiote care au complotat impreuna pentru subminarea economiei nationale de stat !
Sigur tradarea,santajul,umilirea prin orice forma au fost la ordinea zilei in marea constructie de doi lei si de doi bani a marelui om de dreapta si de securitate si anume Basescu Traian !
Reclame

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 7 noiembrie 2013, in politica and tagged , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: