BASESCU TRAIAN MERITA EUTANASIAT !!!

Basescu Traian merita sa fie eutanasiat de Ziua Nationala a Romaniei ! Orice ar vrea sa faca guvernul nu este bine . Ponta impreuna cu Chitoiu au obtinut niste lucruri bune pentru tara noastra de la FMI .
Sunt niste masuri care ar putea sa ne aduca la bugetul de stat crestere economica,sustenabilitate economica,flexibilitate fiscala prin combaterea evaziuni fiscale,a fraudei fiscale si vamale !
Nici nu ar trebui sa-l mai bage in seama pe B. Traian ! Atunci cand te pui cu un prost,el te doboara,fiindca are mai multa experienta ca tine si mai apoi te calca in picioare si te taxeaza de te omoara in ultima instanta !
Omul acesta este mai rau decat dracu in sine ! Cred ca dansu este Dracu ! Oare cine o fi fiul sau !
Mai vine si Crin Antonescu care urla sus si tare ca cota unica trebuie sa ramana blocata la 16 % . Bun atunci o sa ramanem si blocati in analele mizeriei din Europa !
Nici scaderea contributiilor de asigurari sociale nu este buna pentru Crin Antonescu ? Oare ce masura ipotetica ar putea sa fie buna pentru tara aceasta .
Daca stam pe WC si facem un mare rahat turcesc am putea oare sa-l includem intr-o viitoare masura pentru crestere economica in tara noastra?
Basescu Traian vorbeste de la Cotroceni ca si cum dansu ar fi in opozitie si se lupta sa ajunga la putere,la Cotroceni ? In loc sa ajunga la puscarie !
Oare asa prin absurd ce masura ar fi buna din partea guvernului,ca acest ins de-a dreptul fantasmagoric !

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 6 Noiembrie 2013, in politica and tagged , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: