Bani si puterea distrug demnitatea in Romania !!!

Ronald Reagan : «Politica economică a Guvernului poate fi rezumată în câteva propoziţii scurte:
Dacă ceva funcţionează, taxează-l. Dacă el continuă să funcţioneze, reglementează-l. Si dacă nu mai funcţionează, subvenţionează-l.» .
Numai ca in tara noastra nu mai functioneaza nimic din nimic ! A functionat ceva,o data,s-a taxat,s-a reglementat in si mai rau,in taxe si impozite,si in cele din urma s-a subventionat cu multe datori la stat,gauri economice,dobanzi mari,deficite bugetare mari si soluti economice din ce in ce mai putine spre deloc !
In viata aceasta exista o retorica foarte urata si anume daca cineva are succes,da-i in cap,daca are in continuare barfestel si daca nu mai are,nu mai este bun de nimic,fiindca nu mai are bani si pozitie ca sa ne ajute pe noi,sau sa profitam de pe urma proastei sau prostului !
In situatia in care un guvern sau altu vrea sa faca ceva,in sensul cresteri economice sau crearii de locuri de munca,este blocat de un tampit care este sa spunem,eventual sef peste Cotroceni,sta si face un rahat turcesc la Cotroceni si mai apoi se sterge la fund cu un guvern sau altu,fiindca guvernul nu este corupt si manjit ca dansu !
Tara noastra o ia intr-o directie foarte proasta,fiindca noi oamenii ne mancam intre noi zi de zi si seara de seara,parca am fi niste animale si uneori chiar ne comportam ca niste animale,pentru a obtine ce dorim noi cu tot dinadinsul,dar cadem dupa asta in penibilitate,fiindca obtinem ceva usor si mai apoi il pierdem,fiindca nu am muncit pentru acel bun sau pentru niste bani de doi lei !

Anunțuri

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 3 Noiembrie 2013, in politica and tagged , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: