DRACU ESTE MAI SFANT DECAT SFANTUL !

Domnul profesor Dan Voiculescu are dreptate aici .
Dar eu cred ca USL si-a pierdut legitimitatea din momentul in care Victor Ponta a facut acel pact de coabitare cu Basescu Traian . Nu-si avea niciun rost si nu avea niciun sens acel pact care a destabilizat USL ,desigur,asta,din pricina faptului ca interesele personale au devenit mai importante decat abligatiile si responsabilitatiile guvernari in exercitiul ei ca atare,nu pe la televizor dandu-se in stamba si in spectacol .
Orgoliile personale vor ucide USL ! De aici totul porneste !
Este pacat faptul ca USL nu si-a vazut de treaba? Eu nu pot sa inteleg aceasta mare imprudenta de a da mana cu Basescu Traian ! De a face un pact cu un imoral,cu un ins ilegitim care-si exercita intr-un mod ilegal si intr-un mod ilegitim functia de presedinte a Romaniei,fiindca a incalcat legea fundamentala a tari si anume Constitutia Romaniei !
Daca actualul guvern nu-si va face treaba in exercitiul guvernari ,USL se va sparge,se va rupe .
Sigur avem nevoie de locurii de munca,investitii,proiecte si programe,reforma in toate domeniile din tara aceasta,descentralizarea este o mare responsabilitate pentru guvernul Ponta Victor,dar si revizuirea Constitutiei,plus ca la anu vom avem alegeri europarlamentare cat si prezidentiale !
Tot acest circ de prost gust nu-i va face bine de loc USL’ului,ci circul in sine il va slabi si-l va destabiliza atat in sondaje cat si in alegeri !

Reclame

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 31 octombrie 2013, in politica and tagged , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: