Crin Antonescu va ajunge presedinte de bloc !!!

Cat de curand Crin Antonescu se va duce acasa,sa faca nani,nu de alta,dar este prea obosit,iar noi romanii de pretutindeni nu avem nevoie de un presedinte obosit si disperat sa ajunga sef peste Cotroceni ! Poate va ajunge sef de asociatie de bloc,ca acolo se doarme mult,acolo se spun povesti de doi lei si de doi bani,acolo se barfeste mult si bine,acolo nu se guverneaza,acolo nu se fac politici-publice pentru a dezvolta economia tari noastre,acolo nu se face nimic,doar se fura eventual,si acolo se fura prost !
Nu poti sa fi la guvernare,dar tu faci lobby pentru opozitie ! Tu esti seful opozitiei sau partenerul de guvernare care ar trebui sa lupte brat la brat si cot la cot pentru ati sprijini partenerul,nu pentru a da in el,asta ca sa-l dai jos si sa vi tu cu clica ta mafiota ca sa conduci tara cu povesti de la colt de strada !
Pana la urma PSD va avea candidat propriu pentru alegerile prezidentiale de la anu,este logic si firesc asa ceva . Un partid care se respecta,asa cum este PSD trebuie si este obligat sa aiba candidat propriu pentru alegerile prezidentiale de la anu !
La anu va fi un an de cotitura pentru ca vom scapa de B.Traian ,nu putem sa-l inlocuim pe BT cu un alt Basescu Traian la fel de prost,la fel de incult si la fel de obraznic,de neobrazat,nu putem sa inlocuim un comunist si un securist cu un alt securist cu aceleasi metehne de doi lei si de doi bani,desigur asta daca vrem sa mergem mai departe si asta daca vrem sa mai avem vreun viitor in tara aceasta,fiindca tara este terminata din toate punctele de vedere si nu ne mai ramane decat sa plecam din tara aceasta ? Nu putem sa plecam din tara aceasta ca asa vrea Basescu Traian sau Crin Antonescu ?!

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 29 octombrie 2013, in politica and tagged , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un comentariu