VICTOR PONTA VA FI VIITORUL PRESEDINTE AL ROMANIEI !!!

Este logic si firesc sa pierzi daca dai in PSD ! Pana la urma tot raul este spre bine,fiindca PSD va avea pana la urma candidat la presedintia Romaniei .
Un partid atat de mare care se respecta trebuie sa aiba un candidat unic si valabil pentru presedintia Romaniei !
PSD nu-si permite sa aiba un candidat amator pentru aceasta functie unica si pentru aceasta functie grea,fiindca ea este in subordinea Constitutiei Romaniei care amendeaza orice neregula de la ea !

Crin Antonescu a devenit cam nervos in ultima perioada ? Oare de ce ? Pierde teren sau ce se-ntampla cu dansu ? Sau greutatea functiei de presedinte a Romaniei este prea mare pentru dansu sau complexitatea functiei il face sa devina in cele din urma un mare pierdant pe Crin Antonescu ?!
Vom vedea ce vor spune sondajele la vremea cand va trebui ca USL sa intre in marea cursa pentru alegerile prezidentiale de la anu ?
PSD nu isi poate permite marea imprudenta de a pierde aceasta functie si anume functia suprema in stat ,marea functie de finete si anume : functia de presedinte a Romaniei !

Catalin Predoiu este de o mie de ori mai bun ca Mihai Razvan Ungureanu pentru a candida in cursa pentru alegerile prezidentiale de la anu,din partea PDL’ului,dar dansu o sa se bata cu Victor Ponta care va fi urmatorul presedinte al Romaniei !

Reclame

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 28 octombrie 2013, in politica and tagged , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: