Timpul trece si metehnele raman aceleasi in Romania !!!

Eu imi doresc ca Victor Viorel Ponta sa ajunga viitorul presedinte al Romaniei ! De ce ? Fiindca Crin Antonescu este prea obosit pentru aceasta functie,nu are fata pentru aceasta functie ! Nu putem sa avem in fruntea statului un om obosit din toate punctele de vedere ?
Dansu si anume Crin Antonescu nu a fost de acord cu nimic din ceea ce a propus si din masurile pe care vrea sa le ia si sa le adopte Victor Ponta in si pentru binele tari noastre !
Noi nu avem incasari la buget ! Bugetul tari noastre si exercitiul bugetar vor sari in aer !
Unificarea cotei unice cu scaderea TVA’ul ar fi fost o masura buna,fiindca incasam bani la buget,astfel putand plati pensiile si salariile,astfel neputand mari salariile si pensiile daca nu sunt bani la buget ! Si nici nu putem sa scadem CSA’ul cu trei puncte procentuale care ar fi putut sa fie o oportunitate economica,dar si politica ,atragerea investiilor si investitoriilor ar fi fost un lucru de dorit ,dar ar fi fost si ar fi si o mare oportunitate pentru tara noastra de a ne dezvolta spre alte nise din extern si din Europa ,dar eminamente pentru crearea de locurii de munca care sa flexibilizeze economia din tara noastra !
Oricum a scazut TVA’ul la paine de la 24% la 9%,dar a si crescut accizele la produsele de lux care vor compensa pana la urma diferentele . E uite ca Ponta a facut cate ceva pentru tara noastra,Crin Antonescu ce a facut ? A dormit mult si bine,iar amatorismul de care vorbea B.Traian nu este altceva decat o manipulare a maselor si o demagogie a marinarului care se pricepe la orice in tara noastra,dar pe toate le face praf,cum oare a reusit aceasta mare performanta de a nu realiza nimic pentru tara noastra si de a lasa in urma sa multa mizerie si mult rahat turcesc pe care noi nu ar trebui sa-l mancam,ci ar trebui sa-l punem pe zeus sa-l manance impreuna cu clica sa mafiota !?

Reclame

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 27 octombrie 2013, in politica and tagged , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: