Mai bine amator si profesionist decat cretin si iresponsabil !!!

De 9 ani de zile ne fute un Marinar!Mai avem un pic si scapam de dansu ?!
Cica dansu nu ar fi putut sa trimita la Consiliul European un amator,e bine,eu prefer sa invat meserie de la un amator,dar atat de profesionist decat la un cretin si un iresponsabil care ne-a ars aceasta tara si care ne-a ars pe noi din toate punctele de vedere !

Aceasta bascalie de om nu mai prezinta nicio cinste pentru noi si pentru tara noastra ! Da vai,ce sa spun cat de bun a fost dansu ca practician,ce sa spun !
Pacat ca USL nu a avut taria necesara sa stearga pe jos cu acest ins de-a dreptul catastrofal,pacat de munca USL’ului de anul trecut !

Viata este o poveste,la fel si politica ! Acum depinde de fiecare dintre noi daca sfarsim prost sau tragic,bine si frumos ?

Plecati din Romania,nu de alta,dar USL se va rupe . Cineva urmareste treaba aceasta,iar acel cineva nu este altcineva decat Basescu Traian !

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 26 Octombrie 2013, in politica and tagged , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: