Ne descentralizam si ramanem fara incasari la bugetul de stat !?

Descentralizarea nu vizeaza decat modernizarea tari si inlaturarea birocratiei din tara noastra ! Nu vizeaza acoperirea niciunui fel de smecheri sau vreunei gauri sociale,economice si politice din tara noastra !
Nu este vorba de niciun secret sau de nicio secretizare la nivel administrativ local sau central ,dar deontologii lu’peste prajit a lui zeus dau din gura pentru a-l acoperi pe seful lor,asta,pana cand nu o sa mai fie la Cotroceni si o sa le spuna pa si pusi,la revedere,m-am folosit de voi tampitilor !

De fapt Basescu Traian este cel mai abject om cu putinta pe care tara noastra il putea avea,culmea si in fruntea statului,nu era de ajuns ca exista aceasta canalie imputita care se crede competent si profesionist in afara Romaniei,asta dupa ce a facut praf aceasta tara ,tandari a facut-o si noi am stat si am privit linistiti,fara a avea o minima decenta sa facem ceva,si anume sa ne unim,sa fim solidari!Noi nu putem sa fim solidari decat cu prostia si incompetenta,hotia si marlania ! Victor Ponta trebuie sa-si vada de treaba si atat nimic mai mult,si asa nu mai trebuie sa aiba de a face cu acest ins negru si cenusiu,bolnav si psihopat al tari noastre !

Reclame

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 25 octombrie 2013, in politica and tagged , , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: