Promovam turism cu cianuri si acid in Romania ?!

Ce sa spun ce inteligenti sunteti voi ! De Valea Mortilor zic si eu a auzit cineva ? A mers cineva in Valea Mortilor sa-si faca concediul acolo o saptamana sau doua ? Nu cred ! Dar prostia si indolenta este mare la romanii care se mai cred si intelectuali .
Pai noi mai avem obiective turistice sau istorico-turistice in Romania ?! Desigur ca le avem,dar ele,o data cu noi s-ar putea sa se duca dracului de tot,sunt in paragina oricum,daca nu le vom intretine,conserva si promova,daca nu le vom scoate la suprafata pentru a le promova si pentru a scoate aceasta tara din rahat turcesc in care se afla in acest moment ! La fel cum se afla si turismul si toate domeniile conexe sau neconexe din Romania !

Anunțuri

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 23 Octombrie 2013, in politica and tagged , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: