Basescu Traian este un dobitoc !!!

Da am vazut ultimele declarati ale fostului presedinte al Romaniei si anume Basescu Traian ,dar nu m-a lasat cumputerul sa comentez,fiindca si el ma lasa la greu in viata asta,dar asta este viata .
Chiar ma bucur ca pot sa comentez treaba asta,imi doream enorm sa spun un lucru . Cica Victor Ponta este un mitoman,perfect,Basescu Traian este un dobitoc si atat nimic mai mult !
Vai nu poate sa fie partas la pactul de coabitare pe care l-a semnat cu Victor Ponta. Nu mai poate sa-l gireze !
Nici nu mai ai ce sa mai comentezi la ceea ce afirma sau nu afirma fostul presedinte al Romaniei ! Tie scarba si lehamite sa mai spui ceva . Doar atat vroiam sa spun faptul ca B. Traian este un mare dobitoc si atat nimic mai mult . Dansu nu o sa lase nimic in urma sa,pacat ca a fost presedintele Romaniei ! E ,poate daca era altcineva in locul dansului am fi avut si noi astazi o speranta,o lumina de speranta pentru un viitor luminos,asa avem un rahat,nu avem nimic si nu stiu ce minte intunecata sau luminoasa ne mai poate sa ne mai scoata din acest rahat !

” Voi fi un aparator devotat al libertatii presei,care in ultimii patru ani a inregistrat un regres grav,datorita constrangerilor si presiuni politice fara precedent practicate fata de mass-media romanesti.

Confiscarea libertatilor presei este primul pas spre confiscarea libertatilor cetatenesti.

Victoriile democratiei nu pot avea loc fara existenta presei libere,a dreptului la cuvant si la libera exprimare ” . ( Basescu Traian ) .

Parca era un aparator devotat al libertatii presei ! Pai parca presa trebuie sa fie libera ,sa aiba drept de cuvant si drept de exprimare,vad ca de-a lungul a 9 de mandat prezidential ,fostul presedinte al Romaniei a incalcat  tot ce se putea incalca si mai ales legea fundamentala care este Constitutia Romaniei !

Reclame

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 11 octombrie 2013, in politica and tagged , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: