Ciolanul este la putere in Romania !

E ce face ciolanul in viata asta mare ? Toata lumea se bate pentru o pozitie sau alta in viata asta mare ,la fel se-ntampla si in politica ! Pe nimeni,dar pe absolut nimeni nu-i intereseaza ca tara aceasta sa mearga bine in adevaratul sens al cuvantului !
Nu vedeti ca nu exista niciun plan de relansare economica,nu gandit,ci care sa fie pus in practica pana la urma ? Nu exista asa ceva ! Politici publice ioc,politici economice ioc !
Atunci cand in politica va aparea din neant un ins care va fi chipzuit si prudent,poate,cine stie,atunci va merge si tara noastra intr-o directie mult dorita de noi,de fiecare dintre noi ! Circul acesta si blocajul zilnic nu ne va duce niciunde niciodata ! Ne blocam noi oameni intre noi,ce sa mai spun la nivel institutional ?
Multi ani o sa mai dureze pana cand tara noastra va avea in sfarsit niste politicieni de clasa mondiala si europeana ! Din pacate la ora aceasta,in tara noastra nu exista niciun ins politic care sa fie diplomat in adevaratul sens al diplomatiei !
Ce este trist este ca noi,romanii de pretutindeni pierdem la orice capitol aici,si continuam sa pierdem multe lucruri care ar putea sa ne faca viata frumoasa si linistita ! In primul rand nu exista o liniste a politici romanesti actuale,fiindca nu exista nicio directie in care s-ar putea merge intr-un fel sau altu ! Totul este un show ieftin si de prost gust ! Cum sa stai oare si sa te certi cu adversarul tau de dimineata pana seara si de seara pana dimineata !
Eu nu mai astept nimic de la nimeni si nici de la tara aceasta ! Poate cine stie,intr-o vreme mai frumoasa si intr-un secol mai linistit sa vina niste oameni,poate si mai tineri de ce nu care sa faca totusi ceva pentru Romania !

Reclame

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 6 octombrie 2013, in politica and tagged , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: