Mojicia se raspandeste la fel ca prostia in Romania !!!

Am mai auzit prin targ faptul ca un alt ins a mai spus ca demisioneaza in 5 minute ! Oare cine o fi ? Fostul presedinte al Romaniei si anume Basescu Traian acest ins care-si baga bocanci in justitia din Romania ! Urat nu-mi place asa ceva . Unde este legea penala care ar trebui de data aceasta sa se apere singura de aberatile unui ins bolnav cu capul ! S-ar apara si singura,dar nu poate Justitia din tara noastra care plange pe umeri dreptati si pe umeri ordini de drept ! Pacat si jalnic in acelasi timp .
Astia sunt aberati de doi lei si de doi bani ! Nu-si va da demisia niciodata,ce este cumva prost sa o faca ? Oare o fi gustat ceva la bord domnul Oprescu,acest ins care vorbeste exact ca si cum ar fi la barul blocului de vis-a-vis !

Reclame

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 4 octombrie 2013, in politica and tagged , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: