Crin Antonescu este o ciorba stricata in politica !!!?

Este si mai clar faptul ca Ponta Victor va fi viitorul presedinte al Romaniei,iar Liviu Dragnea va fi viitorul premier al Romaniei ! Nu poti sa ajungi presedinte atacand PSD ! Pierzi capital,pierzi floarea trandafirului care se ofileste daca nu-l mai uzi din cand in cand,plus ca trebuie sa-l tai din cand in cand,sa-l iubesti ! Nu merge asa,te iau in brate,mai apoi nu mai esti bun,fiindca eu Crin Antonescu nu pot sa sustin demersul tau de exploatare a Rosiei Montane !
O mie si una de pregatiri nu poate sa suplineasca puterea,stabilitatea,unitatea si traditia celui mai mare partid din Romania si anume PSD !
De ce se bate singur Crin Antonescu ? Fiindca uita ca pasi marunti,dar singuri sunt cei mai importanti in politica(si’n viata) ! Nu te pui la masa cu partenerul de afaceri,cu partenerul de proiecte,iar mai apoi ii ei gatul,fiindca,tie,Crin Antonescu nu-ti mai convine x sau y !

Reclame

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 1 octombrie 2013, in politica and tagged , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: