DNA este jucaria lui Basescu Traian

“Pe cine nu lasi sa moara, nu te lasa sa traiesti“! Se pare ca Zeus ii va lua pe toti la DNA !
Mai avem putin si o sa scapam de Basescu Traian ! Flota urla de durere si nu numai !

Va veni o vreme cand o s-o ducem si noi bine fara B. Traian ! Mai avem putin si o sa scapam de dansu,mai are putin si-si termina groaznicul mandat de presedinte pe care le-a avut din pacate in astia 9 ani de zile de cand  ne tot freaca pe aici degeaba si ne-a batut la cap cu marea sa lupta anticoruptie,sa nu mai spun de faptul ca a inventat expresia lovituri de stat care a fost anul trecut,atunci cand tot dansu s-a sters la fund cu foturile a 7,4 milioane de romani care i-au spus simplu si raspicat la revedere nene,esti uzat,esti depasit de situatie,dute acasa ,fiindca esti beat si trebuie sa te culci,pe noi lasa-ne in pace,fiindca ne-ai stricat si ultima bucurie de a mai trai pe acest pamant !

Mai avem putin si o sa respiram si noi aer in tara noastra,fiindca de 9 ani de zile acest abject de ins ne-a intoxicat viata cu dosarele sale penale,cu stenogramele sale penale ! Ce a facut Basescu Traian pentru tara noiastra ? Nimic si iar nimic ! Si-a batut joc de statul de drept,de suveranitatea statului de drept,de moralitatea statului de drept incalcand Constitutia Romaniei de atatea ori,a facut-o praf si pulberi ,chiar a incalcat art.1 din Contitutie si anume : România este stat naţional, suveran şi independent, unitar şi indivizibil.

Pacat de noi,pacat de Romania ! Dar,lumea se schimba,oamenii se schimba,istoria merge inainte si cine stie,poate tara noastra o sa aiba si ea sansa ei de a se afirma intr-o forma sau alta si de as consolida principala forma de guvernamant a tari noastre si anume : Republica .

Reclame

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 27 septembrie 2013, in politica and tagged . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: