Paralelismul si grobialismul politicienilor ruineaza Romania !!!

Paralelismul imcompetentei politice din tara noastra,a facut din tara noastra o mare abstractiune a nimicului,a haosului,a conflictelor individuale cat si de grup !
Cei doi actori si anume Basescu Traian cat si Victor Ponta nu au idei pentru interesul national,ci au idei pentru propriul lor interes !
Perspectivele sunt sumbre in tara noastra ! Blocajul securitati de doi lei din tara noastra nu face altceva decat sa opreasca orice deschidere catre viitor a tari noastre si implicit a vieti noastre !
Securitatea nu a facut decat sa schimbe niste oameni competenti,cu niste oameni modesti,slabi,hoti,golani si parsivi care-si schimba culoarea politica exact cum isi schimba sosetele de pe o zi pe alta !
Romania s-a compromis prin a se compromite ! Nimic nou pana aici,dar s-ar putea sa ne compromitem si noi o data cu ea !
Victor Viorel Ponta s-a compromis dand mana cu B.Traian,fiindca vulpoiul batran a stat la panda si a asteptat ca micul Titulescu alias Dottore sa dea mana cu dansu,asta ca sa-l compromita,sa-l injoseasca in cel mai urat mod cu putinta ! Cine stie daca a reusit,dar si-a propus in mintea dansului diabolica sa realizeze acest lucru !
Sper ca actuala clasa politica sa nu ramana la fel de penibila si la fel de jalnica cum a fost in acest ultim an ? Totul s-a degradat ! Cinismul politicienilor a ajuns la cote alarmante ! Minciuna si demagogia fac din politica romaneasca o mare cloaca de globialism !
Desigur ca interesul lor este deasupra interesului national ,nu de alta,dar cand o sa mai ajunga ei la putere ? De ce sa fie morali cand ar putea sa fie imorali ? De ce sa spuna adevarul,cand ar putea sa minta ? De ce sa nu fure cand au toata mana libera pentru a o face ?
Sunt curios cine mai da sau cine se mai gandeste sa mai dea o lovitura de stat ?! Care este aia ?!

Reclame

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 23 septembrie 2013, in politica and tagged , , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: