Romania plateste tribut prostiei sale !!!

Marele dezastru al vieti acestuia este ca atunci cand moare un om sau altu,alti se gadesc sa ia masuri ! Este penibil si jalnic toata aceasta poveste !
Oare chiar trebuie sa moara un om,un copil sau eu stiu cine ca mari politicieni sadea cu dosare penale fabricate de taticul absentei totale a nestintei in politica si anume B.Traian !
Cati oameni mai trebuie sa moara in tara noastra,ca in sfarsit guvernul Ponta sa functioneze asa cum trebuie si mai ales sa ia niste masuri plauzibile,sa creeze locuri de munca pentru toate categoriile socio-profesionale din Romania ! Unde sunt marile locuri de munca pe care le-a promis Ponta Victor ca le pune in aplicare in campania electorala de anul trecut ? Unde sunt ? A uitat de ele,fiindca trebuia sa coabiteze cu Dracu si anume cu Basescu Traian ! De ce oare a coabitat cu dansu ? Eu nu pot sa-mi dau seama ! Probabil,sa iasa pe usa din spate a politici de doi lei si de doi bani a Romaniei !
Ponta Victor Viorel a inceput bine treaba in USL,dar s-a stricat pe parcurs,fiindca vulpoiul batran si anume Basescu Traian a avut grija sa-ntample acest lucru ! I-a spalat creieri,iar acum rade de el si de doi,de toata lumea,asta pentru ca s-a sters la fund cu tara noastra si implicit cu noi !

Reclame

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 22 septembrie 2013, in politica and tagged , , , , . Bookmark the permalink. Un comentariu.

  1. Nu exista unu mai rau ca altul la putere in Romania. Exista hotie generalizata impotriva poporului Roman si prosteala de 2 lei cu care ne lasam cumparati. Vorbim ca prostii din 89 incoace si lasam tara vanduta de o gasca de mafioti de la un cap la altul PSD, PNL, PDL…, P…ULA IN GURA LOR CA au toti vagoane de bani pe spinarea prostimii care munceste pe 100 euro si ei nu sunt capabili sa asigure o crestere economica decat in buzunarele lor. Au indobitocit poporul spre a-si satisface propriul confort, fara sa recunoasca niciunul ca nu merita nici sa ne lustruiasca pantofii la multi dintre noi, ca nu au solutii pentru viitor, ca sunt niste javre infecte pagane care calca in picioare orice speranta de mai bine pentru Romania. . Cand romanii vor fi ajuns la capat si ii vor macelari ca pe niste viermi ce sunt ( in 2015), Romania va avea cu adevarat o noua sansa. In asteptarea acelui moment insa, va trebui sa acceptam taxe si accize, munca de sclavi, nivel de trai de 2 lei, minciuna, ipocrizie, batjocura, si tot ce au dezvoltat mai rau cei care se fac ca ne conduc din 89 incoace. Sa ne ierte Dumnezeu in clipa cand ii vom macelari. AMIN.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: