Portofelul este gol in Romania ?!

In viata,dar si-n politica daca alergi dupa mai multi iepuri s-ar putea sa nu mai prinzi nimic,s-ar putea sa ramai pe dinafara !
Atunci cand faci aproape orice ca sa fi pe podium s-ar putea sa ramai pe dinafara podiumului si s-ar putea sa ramai cu buza umflata !
Nemultumitului i se ia darul intotdeauna,roata in viata se-ntoarce ! Suntem ceea ce daruim in viata asta mare de tot . Nu vom darui nimic,nu vom avea nimic . Ca sa ai trebuie sa dai,nu sa ei ca sa ai nimic din nimic !
Atunci cand ai totul pe masa te plictisesti si cauti ceva nou,ceva care sa te satisfaca mai bine,mai mult si s-ar putea ca in cele din urma sa ramai nesatisfacut !
Asa se-ntampla si cu tara aceasta,romanii au crezut intr-o poveste alias Basescu Traian,iar din aceasta poveste nu a rezultat nimic,dar absolut nimic bun pentru tara noastra si implicit pentru romanii de pretutindeni ! Da,o poveste care a distrus tara aceasta si explicit viitorul ei !
Suntem o tara a nimanui,valoarea tari noastre s-a dus dracului de tot ! Toata stralucirea tari s-a dus pe apa sambetei,stiu ca era putin,dar macar era,acum ce dracu mai este ?!
Incurcata mai este si viata aceasta pe pamant ! De noi va depinde daca o sa iesim din labirint sau nu !
Este prea multa agitatie pentru nimic,dar in fine . Oare de ce se agita degeaba oamenii pe acest pamant ? Cred ca din lipsa de ocupatie sau din lipsa de neuronii la creierul capului care este lipsit de creier,fiindca si creierul a obosit si s-a plictisit de oamenii din viata asta !
In loc sa construim,ne balacarim zi de zi si seara de seara intre noi ca chiori !Am fi avut numai de castigat daca oamenii din politica noastra ar fi coabitat pentru interesul national,nu pentru interesul propriu al imbogatiri rapide pe nepusa masa ! Sigur si acesti bani trebuie sa se duca undeva,fiindca ei sunt bani murdari,iar bani murdari se duc la femei de pe centura,la pipite care stiu sa le ia bani la fraieri,oare invers nu se poate ?

Reclame

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 22 August 2013, in politica and tagged , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: