MARSI DIN ROMANIA BASESCU TRAIAN !!!

B. Traian mai bine s-ar fi dus la Costica Stefanescu decat la regele rromilor ! Daca rromul este mai important decat romanul,pai atunci nu am facut nimic in tara aceasta !
Cat de jigodie imputita poti sa fi ca sa folosesti moartea unui ins ca sa mai scoti niste presupuse voturi electorale pentru menajera de serviciu si anume Elena Udrea ?!
Inca o data se dovedeste faptul ca Basescu Traian a mintit in legatura cu incidentul din Muntenegru,acolo unde au murit oameni si nu l-a interesat de soarta lor,oare de ce-l intereseaza acum de moartea regelui ? Ca sa-i aduca eventual niste voturi pentru alegerile prezidentiale de la anu ! Deja a inceput campania electorala pentru Elena Udrea . Sa-i fie rusine fostului presedinte al Romaniei si anume Basescu Traian .

Reclame

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 21 august 2013, in politica and tagged , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: