Ne mint si ne fura in fata cu o lejeritate demna de invidiat !!!

Cica FNME este pe butuci ,pai daca au furat din ea pana nu a mai ramas nimic din nimic ! Au furat,si-au dat prime intre ei,circa 1,6 milioane de euro anual drept cotizatii ale membrilor de sindicat .
Bun toti sunteti la fel,toti furati,toti mintiti,toti va spalati pe maini dupa ce furati,toti manipulati prin diversiune tot ce furati si dupa asta da-ti cu pumnul in masa ca voi,curatilor,luminatilor sunteti al dracului de curati si de cinstiti cu Ion Ruset & company in frunte . Inca mai gandesc pe acest pamant ca sa nu ma las inselat de aceasta clica mafiota care ne spune sus si tare ca nu mai sunt fonduri,nu mai avem banii,nemaivand banii nu mai putem sa finantam nimic . Plecati acasa si lasati-ne in pace,sunteti obositi de-a dreptul si penali de-a dreptul ! Numai poti sa ai nicio pretentie in tara aceasta,ce sa mai emiti sau sa mai astepti de la x sau y ceva .
Romania este o tara obosita si prafuita de atatia hotii ! Hotii au rasarit peste noapte ca ciupercile,oare nu au obosit sa fie hotii,nu de alta, dar sa stai toata ziua buna ziua si sa ticluiesti tot felul de lucruri cred ca este obositor ,daca as fi stiut si eu sa ticluiesc tot felul de lucruri ar fi fost bine pentru mine,dar daca nu m-a invatat nimeni,eu ce sa fac,asta e !

Anunțuri

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 9 August 2013, in politica, viata and tagged , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: