Sa-mi bag …. in Basescu Traian !!!

Sa-mi ……….. in zeus ! Crin Antonescu si impreuna cu Victor Ponta trebuie sa astepte,atat si nimic mai mult . Sa astepte sa-si termine asta mandatul si dupa ce isi termina asta mandatul,o sa scapam de asta si asta nu o sa ne mai deranjeze cu nimic Va merge direct la puscarie asta,si anume fostul presedinte al Romaniei !
Monstrul asta nu a fost reincarcat cu nimic si nici legitimat ! Dansu inca se mai crede un presedinte legitim,stim cu toti ca nu mai este de mult ! Ca va trece la ofensiva,sa se stearga undeva cu ofensiva dansului,nu de alta dar Regionalizarea Romaniei cat si Revizuirea Constitutiei se va face pana la urma,chiar daca chiorul o sa opuna rezistenta !

B. Traian este o persoana de-a dreptul meschina ! Ce crede ca daca sta la panda si urmareste ceea ce fac adversari sai directi,gata o sa castige,o sa reuseasca dansu sa destabilizeze si sa slabeasca USL ! Ar vrea dansu !
Timpul este in mana USL’ului,de USL va depinde daca va avea sau nu o guvernare buna,o guvernare in care linistea,stabilitatea,echilibrul si intelegerea,dar si echilibrarea balantei spre lucrurile bine facute,cu pricepere si sarguinta vor face din USL sa-si duca mandatul la bun sfarsit,asta nu inseamna ca vor avea o guvernare buna si eficienta la finalul acestei curse spre modernizare sau spre un dezastru catastrofal pentru Romania !

Anunțuri

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 7 August 2013, in politica, viata and tagged , , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: