BASESCU TRAIAN NE-A CIURUIT PE TOTI !!!

Asa este,mai ales regimul lui B. Traian a facut aceasta treaba si anume nu ne-a dat nimic din nimic,dar ne-a luat cu zece maini tot ce a fost mai bun si mai frumos pentru tara noastra ,dar las ca o sa plateasca dansu tot ce a facut pentru tara aceasta si implicit tot ce a facut impotriva noastra ! Ne-a umilit,dar va plati . Fiecare va plati pentru greselile pe care le-au facut sau nu in timpul vieti . Uni au facut prea multe ,chiar prea multe,iar acum reversul medaliei se-ntoarce inzecit,asa este viata .
Faci bine,primesti in loc tot bine,faci rau primesti lovituri sub centura,desigur ca uneori aceasta poveste se mai si intoarce impotriva ta . Poti sa faci bine si sa primesti rau inapoi,poti sa faci rau si sa primesti bine . De pilda ne uitam la regimul lui Basescu Traian ,la dansu in sine,si vad ca dansu tot in picioare a ramas ! Desi a sters pe jos cu tara aceasta ! Pacat ca nu pot sa fiu in locul lui Ponta Victor,nu de alta,dar mi-ar fi placut si mie sa sterg pe jos cu acest individ catastrofal din toate punctele de vedere ! Pacat ca ratez aceasta unica sansa de a ma bucura si eu de un lucru extrem de frumos in viata asta mare !

Reclame

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 3 august 2013, in politica and tagged , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: