AMR NU ESTE APOLITICA SI INDEPENDENTA ?!

Nu cred ca AMR este apolitic ! Si nu cred ca apara intr-un mod cat mai corect si cat mai drept libertatea de exprimare in general,ci,poate apara intr-un mod discretionar mafia si coruptia din tara noastra !
DNA nu-i apara pe cetatenii,ci ii baga la puscarie prin fabricarea la comanda a unor dosare penale pentru x sau y ! La comanda lui Basescu Traian !
Libertatea de exprimare ar trebui sa fie intr-un stat de drept un drept sacru,sfant ,nu un drept care sa fie incalcat cu atata usurinta de catre x sau y ,de catre o grupare mafiota ,de catre un grup organizat care face infractiunii organizate !
In Romania nu se mai garanteaza nimic,nu se mai consolideaza nimic ! De fapt garantarea unor principii care ar trebui sa edifice statul de drept,sa o intareasca pentru apararea ,protectia si solidaritatea cetateniilor !
In tara noastra s-a generat si se va mai genera de acum inainte mult circ,multe infractiunii cu iz penal !
Interese personale sunt si-n justitie,sunt peste tot in orice domeniu !
Ziceam ca nu cred faptul ca justitia este apolitica ,eu nu cred ca nici independenta nu este ! Mai exista vreun act de dreptate in beneficiul cetateanului ? Eu cred ca-n beneficiul unui clici mafiote care va conduce intotdeauna aceasta tara !
O sa treaca multi ani pana cand AMR o sa fie apolitica si independenta ,mai ales in actiuniile pe care le intreprinde pentru beneficiile cetateanului sau pentru beneficiile unui grup infractionar organizat !

Reclame

About vorbeacide

Sunt cel mai bun si imi pare bine ca va ofticati!!!Voi sanctiona tot ce va fi de sanctionat,mai ales nereguriile puterii,a clici mafiote,voi fi foarte acid cu cine trebuie,nu voi dormi asa cum dorm toti deontologii lu'peste prajit.Voi actiona in functie de ceea ce voi observa,in functie de actualitate.Asta pentru toti deontologii lu'peste prajit care cred ca eu ma joc aici.

Posted on 2 august 2013, in politica and tagged , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: